Info@winsport.nl

ADIDAS

Sport drinks

Wij denken vooruit! Een nieuwe aanpak van hydratatie

De nieuwe aanpak van hydratatie

Vier gepersonaliseerde formules.
Alle maten even groot.
Geen toevoegingen.

Duurzaam concept met hergebruikte capsules en herbruikbaar materiaal.

Ideaal voor onderweg: een sportdrank in een kleine capsule.

 

ONTWIKKELING VAN DE FORMULES

adidas Sport Drinks zijn ontwikkeld in samenwerking met het Duitse instituut voor sportvoeding, zodat elke formule de exacte ingrediënten bevat die nodig zijn voor een optimale prestatie.

Onze krachtige, sportspecifieke mixen bomvol voedingsstoffen bevatten vanwege de afgewogen recepten meer vitaminen en mineralen per calorie.

NATUURLIJKE, KRACHTIGE HYDRATATIE

adidas Sport Drinks bevatten geen kunstmatige smaakversterkers, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, stabilisatoren of emulgatoren. Ze zijn geschikt voor veganisten en zijn lactose- en glutenvrij. 

adidas Sport Drinks zijn laag in calorieën door minder suiker en vrij van kalium. Ze zijn hypotoon, aangezien een snelle hydratatie belangrijk is.

DUURZAAMHEIDEEN GROENERE AANPAK VAN HYDRATATIEadidas Sport Drinks zijn ontwikkeld met een duurzame focus om het gebruik van wegwerpplastic drastisch terug te dringen. Elk element in dit unieke systeem is zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd voor dagelijks (her-)gebruik.

DUURZAAMHEID


EEN GROENERE AANPAK VAN HYDRATATIE
adidas Sport Drinks zijn ontwikkeld met een duurzame focus om het gebruik van wegwerpplastic drastisch terug te dringen.
Elk element in dit unieke systeem is zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd voor dagelijks (her-)gebruik.

ADIDAS SPORT DRINKS SYSTEEM

ADIDAS SPORT DRINKS